I CAN , I MUST AND I WILL!!

miercuri, 21 martie 2012

Diva de carton


Ea. Inalta, anorexica, cu bucle blonde sau brune care-i mangaie umerii prea bronzati. Buzele ei acopera o mare parte din fata-i ascunsa sub un strat gros de fond de ten ce  ascunde trecerea noptilor prin cluburi.  Are unghii false, construite din mult gel si uscate la lampa cu ultraviolete. Dar… sunt frumoase si pot crea barbatilor senzatii “reale”.  

E o semidiva pretentioasa , sub 30 de ani , care nu are celulita pentru ca in loc de masa de pranz, prefera o cafea pe Dorobanti, si nu si le permite pe amandoua. Asa ca, oricum castiga un fizic apetisant si o luare “in vizor” de catre terti. La naiba cu micul dejun sau cu pranzul. 

Parte din meseria ei de zi si de noapte este sa zambeasca frumos in timp ce-si misca unghiile pictate cu rosu printre buclele zglobii sau asezandu-si sfioasa tricoul peste umarul ramas mereu gol ( care e croit in sensul asta). Discursul ei gol,  este unul construit pentru victoria maselor masculine care topaie fericite  printre “oh” si “ah” si “hm”, nestingheriti de silicoanele ieftine sau de mirosul de acril.

Intotdeauna priveste prin ei nu catre ei pentru ca visul ei este  dincolo de ‘trocul” din dormitor, dincolo de rufele de spalat, camasile de calcat, praful de sters si copiii de hranit.  Ea se viseaza centrul universului lui..... financiar! Ea este investitia lui in tinerete, pe perioada determinata dar cu dobanda avantajoasa ( pentru amandoi)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu