I CAN , I MUST AND I WILL!!

duminică, 4 martie 2012

cel mai mare regret

Daca as muri maine, as regreta oamenii care sunt acum in jurul meu. Oamenii care nu te parasesc atunci cand nici macar tu nu te mai iubesti. Oamenii care te fac sa zambesti chiar si atunci cand din tine se scurge si ultimul strop de viata. Oamenii care te vad frumos atunci cand oglinda ta e mata si oameni care te asculta atunci cand gura ta e inchisa.

Daca as muri maine mi-ar fi dor de ei pentru ca palmele lor mi-au sters lacrimile iar  inimile lor  mi-au mangaiat sufletul. Mi-ar fi dor de "alo, ai mancat azi?" ,de telefonul tarziu in noapte, de binecuvantari, de plimbarile printre ruine si de gandurile lor bune.





2 comentarii:

  1. daca as muri maine, as regreta o carte ce nu va fi terminata niciodata, niste memorii risipite ... As regreta oamenii pe inca nu i-am cunoscut si locurile prin care nu am calcat deocamdata. As regreta o mie de apusuri si o mie de rasarituri, aerul placut al noptilor de primavara, zapezi topite. seri de vara la terase de la etajul 4... as regreta caci nu voi mai sta niciodata intinsa pe iarba cand se crapa de ziua...urmarind fascinata cum cerul isi schimba culorile...de la negru la albastru deschis...

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci toti avem regrete trecute, prezente si viitoare...

    RăspundețiȘtergere